elektricien Friesland

Onze diensten

Wij zijn uw elektricien in Friesland

Welkom bij Elektricien Friesland. Wij zijn uw partner voor het verhelpen van stroomstoringen in uw woning. De ervaring die wij hebben, maakt het mogelijk om uw stroomproblemen nauwkeurig voor u uit te voeren. Door ons team met veel specialisten door heel Friesland kunnen we u op dezelfde dag nog helpen. Zo hoeft u nooit lang te wachten op het repareren van stroomstoringen of een nieuwe groep in uw meterkast.

Last van een stroomstoring? Neem contact op met onze spoedservice

Elektricien Friesland helpt u met al uw elektriciteitsproblemen

Problemen met uw elektra is enorm vervelend. Dat begrijpen wij, als elektricien, als geen ander. Daarom staan wij van Elektricien Friesland jarenlang voor u klaar om u bij alle elektriciteitsproblemen te helpen. In veel gevallen zien we dat de storingen ontstaan op momenten wanneer het niet uitkomt. Bijvoorbeeld laat in de avond of zelfs in de nacht. Ook dan is het belangrijk dat u altijd kan rekenen op een professionele elektricien die u snel komt helpen. Heeft u hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag.

DIENSTEN ELEKTRICIEN FRIESLAND

Storing en kortsluiting verhelpen

Stroomstoring of een kortsluiting? Met onze spoeddienst wordt u de zelfde dag nog geholpen.

Meterkast aanleggen/vervangen

Een oude meterkast vervangen? Onze elektriciens helpen u daar graag bij.

Groepenkast uitbreiden

Teveel elektrische apparatuur aangesloten? Wij bieden een oplossing op maat.

Elektra aanleggen

Elektriciteit nodig op plekken waar u nog geen stroom heeft? Onze elektriciens hebben ervaring met het aanleggen van elektra

Elektricien in Appelscha

Kortsluiting of stroomstoringen oplossen

Een kortsluiting kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Daarom adviseren wij u om dit zo snel mogelijk op te lossen. Een van de gevolgen kan brand zijn. Een ander gevolg kan zijn dat uw elektrische apparaat defect kan raken. Op onze elektriciens kunt elke dag en elk uur rekenen! Wij helpen u graag met het voorkomen en verhelpen van kortsluitingen. De reden van een kortsluiting kan verschillende oorzaken hebben. Het is van belang dat u een specialist inschakelt met de juiste kennis om de kortsluiting goed te kunnen verhelpen. Uw veiligheid is onze prioriteit. Daarom is het ook van groot belang om u zo goed mogelijk te helpen. Maak gebruik van onze 24/7 storingsdienst.

stroomstoring in friesland

Werkzaamheden aan de groepenkast en meterkast

Een groepenkast en meterkast is essentieel voor stroom in uw woning of pand. In uw groepenkast komt uw stroom binnen en daar wordt uw elektriciteit over uw woning voldoende verdeeld. Als u wilt dat uw groepenkast vervangen of aangepast wordt, dan kunt u daarvoor contact met ons opnemen. Wij beschikken over ervaren experts op het gebied van elektra die dit snel en vakkundig voor u kunnen oplossen. Het kan heel goed zijn dat uw groepenkast niet aan de huidige veiligheidseisen voldoet. In zo een geval kunt u het beste uw groepenkast laten vervangen. Elektricien Friesland doet dat graag snel, vakkundig en tegen scherpe prijzen voor u. Wij helpen u graag met al uw stroomproblemen

Elektra vervangen Meterkast

Werkgebied

Elektricien Friesland heeft elektriciens verspreidt door heel Friesland. Zo kan onze elektricien de zelfde dag nog bij u langs komen om uw stroomproblemen te verhelpen. Wij komen onder andere in:

Elektra aanleggen

We hebben elektriciens in dienst die u graag helpen met alle werkzaamheden omtrent elektrotechniek. Dankzij jarenlange ervaring kunnen onze elektriciens een fijne service en advies op maat aanbieden. Stroom is belangrijk tegenwoordig enorm belangrijk en we kunnen deze tijd niet zonder stroom zitten. Zeker niet voor een lange tijd. Dat begrijpen wij volkomen en daarom staan we 24/7 voor u klaar. Onze elektriciens leggen al jaren elektra aan en dus kunt u zonder zorgen uw elektra overlaten in onze handen. Aarzel dus niet en bel ons meteen op. We helpen u graag met uw elektra.

elektra aanleggen friesland

Problemen snel verhelpen dankzij onze spoedservice

In sommige situaties wilt u de zelfde dag een elektricien inschakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kortsluiting of een andere stroomstoring. De meeste elektriciens werken echter alleen tijdens kantooruren. Dat geldt niet voor onze specialisten. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dus bij geval van nood kunt u altijd beroep op ons doen. Bel met onze centralisten en wij sturen direct een elektricien uw kant op. Uw elektriciteitsprobleem is dan ook snel verleden tijd. Uiteraard geldt deze service alleen voor spoedgevallen. Betreft het geen spoedgeval? Dan kunt u direct een afspraak inplannen met onze centralisten.

Elektricien in Appelscha

Onze tevreden klanten

Mijn groepenkast was overbelast geraakt. Contact opgenomen met Elektricien Friesland. De zelfde dag kwam de elektricien nog langs om mijn groepenkast uit te breiden. Een top elektricien!
Hidde de Groot

⭐⭐⭐⭐⭐

Erg prettig om Elektricien Friesland over de vloer te hebben! Werkt goed en secuur. Denkt erg goed mee en geeft advies waar nodig is. Komt altijd afspraken na en zet graag een extra stapje. Kortom; echt een topper!
Aukje Dijkstra

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb per ongeluk door een stroomkabel geboord. Direct contact opgenomen met Elektricien Friesland en de elektricien kwam dezelfde dag nog kijken. Al snel had de elektricien mijn stroomprobleem verholpen.
Jorrit Willemsen

⭐⭐⭐⭐⭐

Over Elektricien Friesland

Welkom bij Elektricien Friesland. Wij zijn uw partner voor het verhelpen van stroomstoringen in uw woning. De ervaring die wij hebben, maakt het mogelijk om uw stroomproblemen nauwkeurig voor u uit te voeren.

Diensten

Kortsluiting of storingen verhelpen

Meterkast aanleggen of vervangen

Elektra aanleggen