elektricien Friesland

Kortsluiting & storingen

Bij kortsluiting of stroomstoringen kunt u ons contacteren

Jaarlijks vinden er in Nederland ongeveer 380 ongevallen in huis plaats die tot brand leiden. Van deze gevallen wordt 30% veroorzaakt door kortsluitingen of andere stroomstoringen van huishoudapparaten. Laat onze elektricien langskomen voor een inspectie. Zo voorkom

Last van een stroomstoring? Neem contact op met onze spoedservice

Maak een afspraak met onze elektricien

Heeft u last van een kortsluiting en weet u niet hoe u het moet oplossen? Twijfel dan niet en schakel meteen de expert op het gebied van Elektra in! Wij komen u meteen helpen als u gebruik gemaakt van onze storingsdienst! Onze ervaren elektriciens zullen uw kortsluiting zo hebben opgelost! 

Wat is kortsluiting?

Korsluiting ontstaat wanneer twee elektrische draden tegen elkaar aan komen. Dit heeft als gevolg dat uw apparaat kapotgaat of uw kabel beschadigd raakt. De meeste bedrading is voorzien van een isolatielaag. Helaas kan deze na verloop van tijd beschadigd raken door water, oververhitting, stof of andere zaken. Als de isolatielaag kapot is, kan er geen stroom meer naar het apparaat toe. Het zoekt dan z’n eigen weg naar andere draden van het apparaat. Zo worden de draden extra warm en ontstaat er kortsluiting met soms brand als gevolg. Met name als uw groepenkast niet meer goed werkt, dan kunnen de gevolgen ernstig zijn.

stroomstoring friesland

De oorzaak van kortsluiting

Wanneer er kortsluiting ontstaat en uw groepenkast in goede staat is, dan slaan de zekeringen of stoppen automatisch af. Hierdoor wordt de bron van de kortsluiting automatisch uitgeschakeld, kunnen de elektriciteitsdraden weer afkoelen en wordt brand voorkomen. Na het afkoelen is het belangrijk dat u een specialist inschakelt om de bron van de kortsluiting te laten opsporen, herstellen of vervangen. Zo zorgt u ervoor dat u weer gebruik kan maken van al uw huishoudapparaten.

kortsluiting friesland

Werkgebied

Elektricien Friesland heeft elektriciens verspreidt door heel Friesland. Zo kan onze elektricien de zelfde dag nog bij u langs komen om uw stroomproblemen te verhelpen. Wij komen onder andere in:

Problemen snel verholpen dankzij onze spoedservice

In sommige situaties wilt u de zelfde dag een elektricien inschakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kortsluiting of een andere stroomstoring. De meeste elektriciens werken echter alleen tijdens kantooruren. Dat geldt niet voor onze specialisten. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dus bij geval van nood kunt u altijd beroep op ons doen. Bel met onze centralisten en wij sturen direct een elektricien uw kant op. Uw elektriciteitsprobleem is dan ook snel verleden tijd. Uiteraard geldt deze service alleen voor spoedgevallen. Betreft het geen spoedgeval? Dan kunt u direct een afspraak inplannen met onze centralisten.

Elektricien in Appelscha

Altijd een elektricien bij u in de buurt

Onze tevreden klanten

Mijn groepenkast was overbelast geraakt. Contact opgenomen met Elektricien Friesland. De zelfde dag kwam de elektricien nog langs om mijn groepenkast uit te breiden. Een top elektricien!
Hidde de Groot

⭐⭐⭐⭐⭐

Erg prettig om Elektricien Friesland over de vloer te hebben! Werkt goed en secuur. Denkt erg goed mee en geeft advies waar nodig is. Komt altijd afspraken na en zet graag een extra stapje. Kortom; echt een topper!
Aukje Dijkstra

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb per ongeluk door een stroomkabel geboord. Direct contact opgenomen met Elektricien Friesland en de elektricien kwam dezelfde dag nog kijken. Al snel had de elektricien mijn stroomprobleem verholpen.
Jorrit Willemsen

⭐⭐⭐⭐⭐

Over Elektricien Friesland

Welkom bij Elektricien Friesland. Wij zijn uw partner voor het verhelpen van stroomstoringen in uw woning. De ervaring die wij hebben, maakt het mogelijk om uw stroomproblemen nauwkeurig voor u uit te voeren.

Diensten

Kortsluiting of storingen verhelpen

Meterkast aanleggen of vervangen

Elektra aanleggen