elektricien Friesland

Meterkast aanleggen

Uw meterkast aanleggen en vervangen op vakkundige wijze

Wilt u snel en voordelig een meterkast aanleggen of uw oude laten vervangen? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak met onze centralisten. Onze elektricien komt dezelfde dag nog:

  • Meterkast vervangen of uitbreiden
  • Uitbereiding bestaande installaties
  • Maatwerk meterkast
  • Advies op al uw vragen

Last van een stroomstoring? Neem contact op met onze spoedservice

Uw meterkast laten vervangen

Bent u toe aan een nieuwe meterkast? Wij helpen u graag met het vervangen van uw meterkast. Maar weet u niet wanneer u toe bent aan een nieuwe meterkast? Veel meterkasten zijn verouderd maar functioneren alsnog prima. Toch kan het voorkomen dat uw stoppen wel eens doorslaan en u een kortsluiting ervaart. Dit kan iedereen wel eens overkomen, maar toch is het niet goed voor uw apparaten. Bijvoorbeeld televisies en computers kunnen hierdoor defect raken. De kosten die dit met zich meebrengen wegen soms niet op tegen het vervangen van uw meterkast. Kies daarom altijd verstandig en voorkom onnodige kosten. Bel ons voor het maken van een afspraak. Onze specialisten helpen u graag.

Uitbreiden van uw groepenkast

Het is verstandig om uw groepenkast uit te breiden. Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring met het uitbreiden van groepenkasten. Veel mensen hebben namelijk te weinig groepen in vergelijking met hun apparaten. Zo worden dus die vervelende kortsluitingen veroorzaakt. In veel oude woningen zitten slechts drie groepen, dit is te weinig voor het aantal apparaten dat men tegenwoordig gebruikt. Iedere grootverbruiker heeft eigenlijk een eigen groep nodig. Tegenwoordig zijn zes tot acht groepen de norm, maar in sommige huizen wordt het aantal groepen zelfs uitgebreid tot twaalf.

uitbreiden groepenkast

Een meterkast vervangen of repareren

Het verplaatsen, vervangen of repareren van een stoppen of meterkast zijn vaak voorkomende werkzaamheden. Bij oudere huizen komen deze werkzaamheden nog vaker voor. Heeft u een oudere woning? Dan adviseren wij u om uw meterkast te laten inspecteren. Als u de meterkast gaat vervangen, is het aangeraden om dit door een expert te laten doen. Onze experts helpen u graag bij het vervangen van uw meterkast. Vaak is het vervangen van een meterkast nodig bij een oudere woning. In veel gevallen is er geen andere optie meer dan een vervanging. Elektra moet vaak gemoderniseerd worden of compleet gerenoveerd. Onze elektriciens kunnen u daarbij helpen. Neem contact met ons op.

Werkgebied

Elektricien Friesland heeft elektriciens verspreidt door heel Friesland. Zo kan onze elektricien de zelfde dag nog bij u langs komen om uw stroomproblemen te verhelpen. Wij komen onder andere in:

Problemen snel verholpen dankzij onze spoedservice

In sommige situaties wilt u de zelfde dag een elektricien inschakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kortsluiting of een andere stroomstoring. De meeste elektriciens werken echter alleen tijdens kantooruren. Dat geldt niet voor onze specialisten. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dus bij geval van nood kunt u altijd beroep op ons doen. Bel met onze centralisten en wij sturen direct een elektricien uw kant op. Uw elektriciteitsprobleem is dan ook snel verleden tijd. Uiteraard geldt deze service alleen voor spoedgevallen. Betreft het geen spoedgeval? Dan kunt u direct een afspraak inplannen met onze centralisten.

Elektricien in Appelscha

Altijd een elektricien bij u in de buurt

Onze tevreden klanten

Mijn groepenkast was overbelast geraakt. Contact opgenomen met Elektricien Friesland. De zelfde dag kwam de elektricien nog langs om mijn groepenkast uit te breiden. Een top elektricien!
Hidde de Groot

⭐⭐⭐⭐⭐

Erg prettig om Elektricien Friesland over de vloer te hebben! Werkt goed en secuur. Denkt erg goed mee en geeft advies waar nodig is. Komt altijd afspraken na en zet graag een extra stapje. Kortom; echt een topper!
Aukje Dijkstra

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb per ongeluk door een stroomkabel geboord. Direct contact opgenomen met Elektricien Friesland en de elektricien kwam dezelfde dag nog kijken. Al snel had de elektricien mijn stroomprobleem verholpen.
Jorrit Willemsen

⭐⭐⭐⭐⭐

Over Elektricien Friesland

Welkom bij Elektricien Friesland. Wij zijn uw partner voor het verhelpen van stroomstoringen in uw woning. De ervaring die wij hebben, maakt het mogelijk om uw stroomproblemen nauwkeurig voor u uit te voeren.

Diensten

Kortsluiting of storingen verhelpen

Meterkast aanleggen of vervangen

Elektra aanleggen